Zajímavá podívaná na konec

15.08.2009 11:36

 

Poměrně zajímavý průběh posledního utkání sezóny, nám připravil souboj TA vs ABBACAR. Týmy se střídali v udávání tempa a místy to bylo jak na houpačce.

V první půli by se dalo říct, že na place dominoval spíše ABBACAR, který spustil na naše hráče útočnou lavinu. Hned během prvních pár chvil musel hasit náš golman několik prekérních situací. V tomto zápase nastoupil do branky Zdeněk Lysý a nutno dodat, že podal více než solidní výkon. Jen jedna chybička šla na jeho vrub a to hned při prvním góle....3 vynikající zákroky vystřídal jeden, tak troškku nejistý...když mu střela, z poměrně velké vzdálenosti, neposlušně odskočila od rukavic a zaplula do naší sítě - 0:1. Soupeř byl nadále na koni a nedával nám moc prostoru, naopak jeho útoky byly hrozivé...po 15 minutách, jeden z nich bez problému proměnili a bylo opět smutněji - 0:2. Hráči TA ale nesložili zbraně a zabrali...vyústěním toho bylo přečíslení 2 na 1, když Milan Lebruška naservíroval míč téměř do prázdné branky Robinu Guthovi - 1:2. Těsně před koncem poločasu se z poloviny hřiště odvážil vypálit  Honza Dršata a prostřelil vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře soupeře, kterému propadl míč mezi nohama - 2:2 - poločas.

Druhá půle začla svižně...outové vhazování Honzy Dršaty, si soupeř srazil sám do sítě a obrat byl dokonán - 3:2. To dodalo našim hráčům vítr do plachet a hned to bylo znát i na hře....kombinace se dařila slušně, jistota při rozehrávce byla také na úrovni. Aby to ale nebylo tak jednoduché, tak po 10-ti minutách druhé půle, se po druhé žluté kartě (1. za faul, 2. za urážky rozhodčího) nechal vyločit Jakub Drbal. Soupeř po vyloučení špatně rozehrál a náhle se zrodilo přečíslení 3 na 1, které s přehledem vyřešila dvojice Lebruška, Guth...když prvně jmenovaný nahrál střelci, již po druhé v utkání, do prázdné branky a zdálo se být rozhodnuto - 4:2. Tato branka byla poměrně kuriózní, protože hráči TA byli na hřišti v pěti, v poli...vzhledem k tomu, že Jakub Drbal dostal před tím červenou kartu, mělo se hrát ve 4. Ukolébání našich hráčů vyústilo ve snížení na 4:3...a aby toho nebylo opět málo, tak cca 3 minuty před koncem soupeř vyrovnal. Přece jenom, když je na hřišti o jednoho méně, je to znát. Tento výkon ale patřil letos k těm lepším...Remíza nás nakonec katapultovala ještě o příčku níže, tj. na konečné 5. místo.

Sestava: Lysý - Drbal, Cína, Voldán, Báťa - Lebruška, Dršata - Šána, Guth, Komůrka

***Theo003***