Výhra po 11-ti ligových zápasech !!!

11.09.2010 10:38

Tak je to konečně tady, Tel Aviv poznal sladkou chuť vítězství, po dlouhé době. Přesně po 11-ti ligových duelech !! Naposledy se naše barvy radovaly v prvním kole jara 2010, při výhře nad týmem Kanárků.

Ptáte se, na kom jsme si konečně spravili chuť ?...OLDS Želetava.

OLDS nastoupili do utkání mnohem lépe, než v minulé sezóně, ve společném duelu....předváděli mnohem koncentrovanější a ucelený fotbal, ovšem ani to nestačilo. V tomto utkání bylo vidět veliké zlepšení hry TA, který sice první zápas prohrál, ale nepředváděl vůbec špatný fotbal. Psala se cca 15 minuta utkání a přišla první šťastná chvíle našich barev. Petr Kozojed propálil vše co mu stálo v cestě - 1:0. O pár minut později bylo ještě veseleji...krásnou příhru do běhu, poslal Zdeněk Lysý Milanu Lebruškovi a ten se ze samostatného nájezdu nemýlil - 2:0. Do konce poločasu se nic významného nestalo a tak se šlo do kabin za příjemného dvoubrankového vedení.

Druhá půle začali krapet vlažněji, soupeř vycítil šanci a zkorigoval výsledek - 2:1. To ovšem hráče TA nepoložilo, naopak správně je to nakoplo a začalo obléhání soupeřovi branky. Třetí branka na sebe nenechala čekat, kdy se opět prosadil Petr Kozojed - 3:1. OLDS se opět troch "trhli" a dokázali snížit na 3:2, ovšem když se krátce poté dokázal gólově prosadit Martin Škrdla, bylo jasné, kdo je na "place" pánem - 4:2. Cca 10 minut před koncem zahrál soupeřův obránce rukou ve vápně...míč si na značku pokutového kopu postavil Petr Kozojed a nechytatelnou ranou nedal hostujícímu brankáři šanci a zkompletoval tak hattrick - 5:2. Konečnou podobu skóre stanovil Petr Šána, když využil soupeřova zaváhání a skóroval z "breaku" - 6:2.

Doufejme, že tento střelecký apetit vydrží tel avivským nadále a navážou na něj hned v dalším kole proti FC Netopýr !

 

***Theo003***