Výborná obrana, neproduktivní útok

19.10.2009 17:37

I tak by se dal středeční zápas s RED HOT hodnotit….V tomto utkání se ukázalo, že umíme hrát dobře dozadu, avšak co se týče útočné fáze, tam chybělo trochu pověstného štěstíčka.

Utkání se hrálo ve vysokém tempu, přesto spíše ve středu pole…soupeř měl zřejmě jasný cíl a to nedostat velkou „latu“ a tak bylo k vidění 50 minut urputného bránění, v 5 v zadu. Hráči Red Hotu si za první půli nevytvořili téměř nic, za to na naší straně bylo vidět pár slušných příležitostí. Přes obranu soupeře se přecházelo opravdu ztěžka, hráči RH hráli dost tvrdě a mnohdy za hranicí pravidel. Poločas 0:0.

Druhá půle začala svižně, po 3 minutách se konečně dokázal Tel Avivský vlak rozjet a přišel první gól. Po ose Lebruška, Bělohlávek a Novák, posledně jmenovaný nekompromisně zavěsil a nedal brankáři RH šanci. Po-té přišel menší útlum…hra se tak trochu ukolébala a na hřišti se toho moc nestalo, avšak jedna věc stojí za zmínku….žlutá karta za střídání ve hře ! ….opět…..Blížil se konec zápasu a hráči Red Hotu se vehementně snažili vyrovnat a odnést si alespoň jeden bod z utkání. Tak se také stalo…propad celé naší útočné trojice využil soupeř k „breaku“ a řítil se na naši branku v přečíslení 4 na 2. Obránci stačili tento výpad ještě odehrát do „outu“…ale po vhození přišel trest. Paradoxně se neprosadil ani jeden ze 4 útočících soupeřů, nýbrž vlastní gólem náš bek….Vyrovnáno 1:1, 5 minut do konce. Do konce zápasu byla k vidění pouze křeč tel avivských a tak konečný výsledek zůstal beze změny 1:1.

 

Sestava : Lysý – Drbal, Cína, Voldán, Báťa – Dršata, Novák – Šána, Lang, Bělohlávek, Lebruška

 

***Theo003***