..Tak tohle je Tel Aviv..

22.10.2009 11:11

Jednoduchý název tohoto článku trochu napovídá, jak to jen ve středu na place vypadalo. FC Netopýr, tým který pravděpodobně chtěl promluvit do postupu...bohužel pro ně, padla závora jménem Tel Aviv.

V ošklivém počasí se oba týmy sešly na place a hned od prvních minut bylo jasné, že ani Netopýr nám nedá dáchnout a bude chtít zatápět. Soupeř měl na začátek zápasu dost příležitostí, z kterých toho ale moc nevytěžil. Za to naše připomenutí přišlo velice brzy, příhru do prázdné branky skrz vápno, využil skluzem Milan Lebruška. Soupeř ale dokázal záhy vyrovnat...Další pohlednou akci proměnil v branku Petr Lang a bylo opět veselo....když po pár minutách rozvlnil síť, letos hodně střelecky navnaděný, Petr Šána, zdálo se o osudu prvního poločasu rozhodnuto. Čtvrtou branku před koncem poločasu přidal, velice aktivní Tomáš Novák...Poločas 4:1.

Druhá půle nebyla, kvůli špatnému počasí, až tak pohledná....sníh nepřestával padat...naopak, na hřišti ho bylo více a více a tvořili se z něj ledové hrudky. Soupeř nesložil hvizdem poločasu zbraně a přidal na otáčkách...po 5 minutách druhé půle 4:2. Ovšem hráči TA opět připravili odpověď..a to rovnou 2. Svoje druhé branky v zápase, dali Lebruška a Lang a nebylo co řešit. I když se mezi ně vměstnala jedna branka Netopýrů, stav 6:3 byl slušný. Obraná fáze TA ještě jednou zavrávorala...no ono když jsou útočníci hodně útočně navnaděni, tak se občas ukáže pro naší obranu slušné přečíslení a i přesto jaké máme vynikající beky, občas to skončí i inkasovaným gólem :D :D :D I tentokrát jedna taková přišla. Tato branka dala výsledku konečný tvar...6:4.

Velice tvrdé utkání, co se počasí týče, sme zvládli a ukázali navíc i kus fotbalového umu!

 

Sestava : Kristýnek – Drbal, Cína, Voldán, Lysý – Dzurik, Novák – Šána, Lang, Lebruška

 

***Theo003***