TA vs. Kozárna

26.09.2010 11:33

Středeční večer napsal další krásnou, telavivskou historku ! Kdo neviděl, neuvěří co se na hřišti dělo :)

Psalo se 22.září a jakožto tradičně, se na hřišti Evžena Rošického kolem 19 hodiny, začali scházet hráči Tel Avivu, k jejich další fotbalové prověrce.

I přesto, že to zpočátku nevypadalo nikterak růžově, nakonec se sešlo hráčů tak akorát. Po jednom střídajícím do útoky, i obrany..

Utkání začalo svižně a hned po výkopu ohrozil branku soupeře M.Lebruška, když napálil míč rovnou ze středového puntíku..brankář hostí měl co dělat, aby střelu vytěsnil alespoň na roh. To byla bohužel, na dlouhou dobu, poslední šance našich barev..Když viděli hráči Kozárny vlažný přístup žluto-modrých, neváhali a začali ukazovat své fotbalové kvality. První branka na sebe nenechala dlouho čekat a skončila bohužel v naší síti - 0:1. Krátce po-té soupeř udeřil podruhé, když využil hrubku ve středu pole a rozesmutnil naše barvy ještě více - 0:2. Jiskřičku naděje, v první půli, vykřesal Petr Lang..ten se trefil volejem přímo z autového vhazování - 1:2. Kozárna byla ovšem nadále na koni a do poločasu stihla ještě jednou skórovat a za nepříznivého stavu - 1:3 se šlo do šaten.

Druhá půle nezačala vůbec hezky, když soupeř hned po pár minutách opět udeřil - 1:4. V tu chvíli to s Tel Avivem vypadalo opravdu bledě, ovšem co se stalo v posledních 15 minutách, bylo neuvěřitelné. Karel Voldán, srdce tel avivského fotbalu, dokázal krátce po sobě 2x doslova dotlačit míč do soupeřovi branky a nakopl celý tým k pořádnému výkonu - 2:4 a 3:4. 10 minut do konce utkání a Milan Lebruška, po přihrávce Petra Langa, poslal míč do prázdné branky soupeře a na světě bylo vyrovnání - 4:4. Netrvalo ani pět minut a tel avivská mašina opět udeřila...krásnou kolmici za obranu vyslal Zdeněk Lysý a M.Lebruška se ze samostatného nájezdu nemýlil - 5:4. 6. hřebíček do rakve Kozárny zasadil Martin Škrdla, který tak stanovil konečné skóre utkání 6:4 !

Nutno dodat, že takový nervák by nenapsal ani sám Steven Spielberg :)

 

Hráčem utkání se stal Karel Voldán, který dokázal tým v pravou chvíli strhnout k heroickému výkonu!

Výborný výkon podal i ochránce naší svatyně Olda Hybner, který podržel tým v důležitých chvílích a nepovolil tak soupeři zvýšit náskok.

 

Branky: Voldán 2, Lebruška 2, Lang, Škrdla

Sestava: Hybner - Drbal, Voldán, Lysý - Mráka - Lang, Škrdla, Lebruška

 

***Theo003***