TA vs. Jihlavský balet

01.10.2010 12:10

 

 

Pohodový středeční trénink

I tak by se dalo nazvat utkání proti Jihlavskému baletu…

Ten letos opravdu oslnivou formu nemá a  to potvrdil i proti nám. Od začátku, do konce utkání bylo na hřišti rozhodnuto.
První půle se od naší „klasiky“ trochu lišila, neboť jsme do utkání nešli s gólovým mankem, nýbrž vedení. Už v 5. minutě otevřel skóre utkání, navrátilec do sestavy, Tomáš Novák1:0.

Tel Aviv hrál ofenzivní hru a soupeře téměř k ničemu nepouštěl…o pár minut později přidal druhou branku našeho týmu Petr Lang, který vsítil stylem ala „Thierry Henry“…zakroucený balón k pravé tyči, z poměrně velké vzdálenosti…Brankář soupeře byl v tu chvíli v roli diváka – 2:0. Z brankového výčtu prvního poločasu to ovšem nebylo vše. Třetí branku našich barev zaznamenal Jan Mráka, který ukořistil míč na půli, posunul si jej do levého křídla a nepříliš povedenou střelou „levačkou“ překvapil gólmana baletu – 3:0. Krátce před hvizdem se dokázal ještě jednou prosadit Petr Lang a za stavu 4:0 se šlo do kabin.

Druhá polovina utkání nezačala bůh ví jak, když si hráči TA vybrali opět slabou chvilku…nepovedený odkop Jana Mráky znamenal přečíslení baletu a tak zkorigování výsledku  - 4:1. TA dokázal ale rychle odpovědět a bojovnost Karla Voldána slavila opět úspěch…přihrávku skrze brankoviště využil nechytatelnou „šajtlí“ – 5:1. Cca 10 minut do konce utkání se soupeř dokázal ještě jednou prosadit a snížit tak na 5:2. Ovšem to bylo vše, co dokázal balet „vypotit“ a tak kosmetickou tečku za utkáním udělal Milan Lebruška, který po přihrávce Petra Langa uzavřel skóre na konečných – 6:2 !

Pohodové utkání, kde si naši hráči i trošku odpočinuli….zakončil bych slovy „kde je starý známý Jihlavský balet?“

 

Branky: Lang 2, Novák, Mráka, Voldán, Lebruška

Sestava: Šána - Drbal, Voldán, Lysý - Mráka - Lang, Novák, Lebruška

 

***Theo003***