Šokující prohra, ABUS překvapením !

05.09.2008 21:40

Druhé utkání sezony se našim hráčů zas až tak nevydařilo. Prohra 3:4 (3:2). Jako noc a den vypadal zápas s ABUSem....rychlé vedení, rychlé vyrovnání a nakonec bezmocná prohra.

Nástup TA byl velice rychlý...když po pár minutách na hřišti se hned ukázala naše nová posila Jakub Šána, který po menším kličkování z pule hřiště naservíroval loptu, jak na zlatém podnose, přímo do prázdné brány Robinu Guthovi...ten jen těžko mohl minout - 1:0.

Rychlý gól v soupeřově síti přinesl na naše kopačky jistotu, která vyústila v další gól, o který se opět postaral střelec Guth.

Robinův střelecký apetit bohužel vystřídalo spousty chyb, nepřesných přihrávek apod. fotbalové neduhy...

Soupeř měl v druhé části prvního poločasu míč více na kopačkách, což znamenalo značný tlak, který dokonalo snížení na 1:2.

Hned v zápětí soupeř vyrovnal ze standartní situace (rohový kop) - 2:2. To ale ještě nebylo vše z první půle. Po nepřesvědčivém vyběhnutí a promáchnutí hostujícího brankáře získal vedení na naší stranu hattrickem Robin Guth 3:2.

Druhá půle začala dalším zaváháním našeho týmu v obranné fázi a soupeř rychle vyrovnal - 3:3...opět z rohu. Za tímto snadným gólem následovala další rána pod pás hráčů TA...po individuální akci soupeř dokonal obrat v utkání - 3:4.

Tato branka dokonale rozhodila naše hráče a bylo tzv. po zápase. Odpověď bohužel nepřišla a tak utkání skončilo prohou 3:4 !!

Ještě jedna věc stojí za zmínku a tou je paní rozhodčí....nejen, že za celý nezapískala téměř ani jeden prohřešek ABUSu, ale to co předvedla těsně před koncem utkání, to byla doslova minela jak z učebnice.

Soupeřův nejlepší střelec na chvíli zapomněl, že není na žitném poli, kde kosí klasy, ale na hřišti utkání malé kopané !

Brutálním zákrokém ze zadu a navíc skluzem (který je v malé kop.zakázaný) doslova "sejmul" Karla Voldána.....Jak by řekl kolega Míra Bosák : "To byla kosa, jak od prvorepublikového zemědělce ! "...za tento zákrok podotýkám nedostal ani napomenutí !!! A to tento zákrok vypadal spíše na tmavě červenou kartu.

Za to náš hráč se ve vzteku zvedl a strčil do protihráče, který se skácel nekompromisně k zemi a rozhodčí vytýhla rudou kartu...Další dění na hřišti raději bez komentáře....

Pozitiva :    - posila Jakub Šána

                  - střelecká potence Robina Gutha

 

Negativa :  - střední řada

                 - slabá střelba