Smolná desetiminutovka

27.09.2009 12:19

Trhák 2. kola 6. ligy je ta tam a nutno podotknout, že scénář hry byl celkem očekávaný...až na ten konečný kolaps.

Utkání se hrálo ve vysokém tempu, oba týmy mají spadeno na postup a proto se na hřišti převážně jen útočilo. Soupeř si od začátku vytvářel velmi dobré šance, které ovšem končili povětšinou na našem brankáři..pravděpodobně nejlepší brankářský výkon Jirky Kristýnka v našich barvách, držel naše barvy nad vodou. První úder jsme zasadili kolem 20. minuty první půle...když "out" Honzy Dršaty, dostal do branky nekompromisně hlavou Tomáš Dzurik - 1:0. Soupeř se oklepal a do konce půle zvládl ještě vyrovnat....nepovedený nákop na naší svatyni, si nešťastně srazil do branky Robin Guth, poločas 1:1.

Z počátku druhé půle se hosté tolik neprosazovali a to dodalo pevnou půdu pod nohama našim hráčům....zajímavý kousek na půli předvedl Milan Lebruška, když jako poslední bek, se otočil na půli kolem dvou protihráčů, posunul míč do útoku....tam už číhal Honza Dršata, který neváhal se střelbou a zaznamenal letošní druhou branku - 2:1. Když pár minut poté zvýšil nádhernou ranou Petr Lang, zdálo se být rozhodnuto. Jenže soupeř nechtěl dát svoji kůži zadarmo a šlápl do pedálu.....10 minut před koncem hrací doby...tzv. trma vrma před našim gólmanem, ze které soupeř snížil na 3:2. Nervozita by se dala na obou stranách krájet.....2 minuty po snížení přišel další trest, podklouznutí Jakuba Komůrky (spíše se v první fázi jednalo o faul, útočník soupeře přišlápl našemu bekovi nohu - pozn. redakce) využil dotěrný útočník Jiřína a vyrovnal - 3:3. A aby toho nebylo málo, tak 6 minut před koncem, potrestal soupeř špatný odkop od naší branky a dokonal zkázu - 3:4.

Hráči TA nepodali špatný výkon, v utkání převážně dominovali, ale fotbal je hra nepředvídatelná a tak z tohoto zápasu bohužel vyšli na prázdno.

Sestava : Kristýnek - Cína, Voldán, Komůrka, Lebruška - Lang, Dzurik - Guth, Dršata, Šána

***Theo003***