Propadák našich barev :(

26.05.2009 02:27

 

Polovina sezóny se nám překulila do druhého poločasu…pro naše barvy nepříznivě. FC Orel Luka ukázali, že před zápasové preview nelhalo. Orli mají o 3 roky více, než při posledním střetu těchto týmu (9. liga 5:2 TA) a jde to znát. Vyzrálost, rychlost, fotbalové myšlení a bojovnost, takto bych jejich výkon okomentoval.

Tento zápas bude popsán trochu jiným stylem, než obvykle...je jednoduché proč...pokud bych chtěl komentovat popisovat akce našeho týmu, tak už by byl tento článek dávno u konce a shrnul bych to do 2 vět.

Od prvních minut ukazovali „orli“, kdo je pánem na hřišti…jejich rychlé a bojovný duch doslova válcoval hráče TA, kteří si za celý zápas k míči téměř nepřičichli. Poločas skončil suverénně 2:0, ve prospěch soupeře…a je nutno dodat, že můžeme být rádi, že nám naložili jen tak málo.

Ofenzivní festival orlů nebral konců, ani ve druhé půli..neustálý tlak, přečíslení jedno za druhým, prostě tento zápas na to tel avivští hráči neměli…soupeř přidal v druhé půlce 1 branku a tak finální výsledek „pouze“ 0:3.

A co nám chybělo?..bojovnost, taktika a hlavně chtíč vyhrát. Minimum pohybu po hřišti a zbytečné lítání se soupeřem nás připravili o 3 body. Co ale stálo z naší strany za povšimnutí??...určitě před zápasový „incident“ za plotem hřiště….kdy dva z našich řad, v klidu u stánku popíjejí pivo – Dršata a Guth. Ať si říká kdo chce, co chce, toto není sportovní….dát si pivko po obědě, či večeři před zápasem doma - ano, ale mávat půlitrem 5min před výkopem, vedle hřiště – ne. U hráčů, kteří mají být hlavními oporami, se toto prostě nečeká…..Osobně se těším na utkání celý týden a takto bych morálku týmu neshazoval. Prostřednictvím tohoto článku bych aji rád reagoval na některé komentáře na po našich utkáních, ve kterých se zrovna moc nedaří…vzkaz pro některé z našich řad : „než začnu hodnotit a kritizovat ostatní, nejdříve si musím uvědomit, co jsem pro tým udělal já sám…a jestli mám vůbec nárok otevírat pusu…“.

Zakončil bych malou omluvou, za tento celkem ostrý článek, doufám že bude mít pochopení…

***Theo003***