PREVIEW

28.01.2010 13:44

Tentokrát netradiční preview aneb co nás čeká v zimní pauze?

Po úspěšné postupové sezóně, je čas poohlédnout se, co je před námi.

První bod tohoto článku je ligový pohár. Ten se rozběhne začátkem roku 2010 a náš tým nebude chybět, v losovacím osudí. TA hraje pohár pravidelně každý rok...a až na menší vyjímky, velmi obstojně. Pohár je právě ta soutěž, kde se mohou slušně ukázat i týmy, které neokupují nejvyšší ligy. I pro nás je to letos výzva...náš tým se zkvalitnil a nyní je čas to zúročit. Pohár se hraje většinou na sněhu (alespoň začátek), což přináší zajímavé zpestření hry :D, ale postupem se hra přesouvá až do slunných dní července...kdy týden před zahájením lig, se hraje finále. Takže uvidíme, co nám los přidělí.

Druhý bod, pouze okrajově....Jelikož sme mnozí z nás navyklí na středeční rytmus, tak sme se rozhodli sehnat nějakou halu a chodit se vypotit a zahrát si, tímto způsobem. Více se dočtete, ve článku na úvodní straně.

Třetím a posledním bodem, jsou přátelská utkání. Mnozí z nás jsme v neustálém kontaktu s různými hráči jiných týmů...a proto je tu možnost, domluvit nějaký ten "přátelák", popř.  zimní turnaj.

Takže zima by měla být také pestrá, co se sportovní aktivity týče...

***Theo003***