Preview - pohár 2010 - 1. kolo

24.02.2010 19:46

Toto představení se bude týkat ligového poháru. Prozatím známe 2 soupeře, třetího doplníme později.

 

FC Viktorie:

Tým okupující střed tabulky 5. ligy. V loňské sezóně skončil na 6. místě s vyrovnanou bilancí 4 - 3 - 4. Při čemž dokázal nastřílet 26 branek a obdržet 32. Nejlepší střelec Pavel Zelený, zaznamenal 6 branek. Tento ne moc výrazný tým, se skládá spíše ze starších, zkušenějších borců...což by nám mělo vyhovovat. Postupem času se náš tým zařadil mezi rychlejší týmy s nápaditou kombinací a to by měl být recept...rychlý přechod do ofenzívy a moment překvapení.

 

Starlet "A":

Tento tým bych asi ani nemusel představovat, ale okrajově se o to pokusím.

Dlouholetá stálec jihlavské malé kopané a hlavně první ligy. Každý ročník patří mezi favority soutěže. Podzim 2009 ovšem nebyl až tak růžový, pro žluto-černé. 7. místo, při bilanci 5 - 0 - 6 a pozitivním skóre 43:40. Nejlepšími střelci za podzim byli Jiří Matoušek a Vladimír Michálek s 10-ti brankami. V tomto případě nás čeká ofenzivní souboj zkušených "spielmachrů" a mladých nadějných pušek. Starlet nebude jistě hrát ze zadu a bude se snažit okamžitě dostat soupeře pod tlak...Naše výhoda by měla být právě v tom, že Starlet jako favorit musí vyhrát, kdežto náš tým může zodpovědně čekat na překvapení. Všichni jistě víme, že proti silnému soupeři se nám hraje lépe. Takže hurá k překvapení :)

 

Hostinec u Lípy:

V tomto případě nás čeká soupeř z nižší ligy a to z "devítky". Tento fakt může být ovšem trošku matoucí, není pravidlem, že všechny týmy nižší lig musí být kvalitativně horší. Každý může překvapit, kor v poháru, který se hraje sněhu, za mrazivého počasí...Hostinec má za sebou první představení v deváté lize a "úspěšný". Jako nováček se udržel v soutěži. Za 11 utkání, nastřílel 20 branek, ovšem 46 inkasoval. A se 14-ti body skončil na 9. místě.

 

 

***Theo003***