Preview - 2.kolo poháru

15.03.2010 19:19

Další kolo poháru je tu, ve čtvrtek 11.3. se naši borci utkají ve 2. kole s dalšími překážkami...

 

Jihlavský balet:

Tento soupeř není našim barvím neznámý. S baletem jsme se v posledních letech potkali vícekrát. Poslední střetnutí bylo k vidění na konci minulé sezóny. Pro TA to nebyla zrovna vydařená postupová tečka...prohra 3:4 znamenala konečné 2.místo. Střelci TA v tomto utkání se stali Tomáš Novák (2x) a Petr Šána. Ovšem nutno dodat že TA hrál v tomto utkání na hranici únosnosti, hráčů do pole 5, navíc 2 z nich zraněni. Spíše šlo o to se sejít a nebýt kontumováni. Naše bilance s Baletem je velmi vyrovnaná 2 - 2 - 2....můžeme čekat opět boj o každý centimetr hřiště.

 

FC Venezia:

Tak trošku nevýrazný tým 7. ligy. Občas boj o postup, občas o sestup....Kořen týmu v minulosti vystupoval pod názvem Kamikadze Polná, což znají mnozí z nás...Spojením s FC Venezia a přejmenováním byl odstraněn neustálý problém s docházkou a tak se máme na co těšit. Papírově patří tento klub na dno tabulky, ale skutečnost bude jistě jiná a "borci z pizzérie" nám to jistě budou chtít dokázat. V loňské sezóně skončila Venezia na 5. místě sedmičky...s bilancí 6 - 0 - 5, skóre 53:33.

 

1.FC Mudrcové "B":

Třetí tým je velkým otazníkem?! Mudrcové "A" spadli do 2. ligy a "B" tým okupuje 9.ligu. Ovšem jak je to se soupiskami, to je ve hvězdách....Za "A" tým může nastoupit do utkání 3 hráči z "B" (dohromady za sezónu - pohár 4). Tudíž je možné, že někteří "áčkaři" se nechají napsat na soupisku "B", aby mohli nastupovat za oba týmy. Mudrcové "B" skončili na 7. místě devítky, s bilancí 4 - 1 - 6, při skóre 36:59...

 

***Theo003***