Přesvědčivá, postupová výhra

06.11.2009 10:05
Na úvod by se dalo říci: „konečně postup“ ! Po třech neúspěšných pokusech, se to letos konečně podařilo a náš tým dokázal postoupit do 5. ligy.

Rozhodující utkání sezóny s ABBACARem, se neslo dle předpokladů…velmi tuhý boj, plný osobních soubojů a čekání na chyby soupeře. Oba týmy vstoupily do utkání velice aktivně a bylo se na co dívat. Šance se tvořili na obou stranách a oba brankáři měli co dělat…Hráči TA byli přeci jenom o kousek průbojnější a to dokázali zúročit cca 10 minut před koncem půle. Do prázdné branky, nahrával Petr Lang Tomaši Dzurikovi – 1:0. Tato situace, nabudila hráče ABBACARu k zvýšené aktivitě, což pocítil i Petr Šána, který k tomuto zápasu nastoupil v roli brankáře a nutno dodat, že se s ní popasoval výborně. Ukázal, že jeho profesionální zkušenosti umí perfektně prodat. Podržel tým v důležitých momentech, což byla voda na mlýn našich hráčů, kteří měli větší prostor ke ostrým „breakům“….Dvojice Lebruška, Guth svoje tutové šance ještě nedokázala proměnit, ale ve 20. minutě se to podařilo opět Tomáši Dzurikovi. Důmyslnou přihrávku mu adresoval Robin Guth….- 2:0. Do konce poločasu se stalo ještě pár zvláštních věcí…můžeme zmínit neodpískaná malá domů soupeře, následná noha „v úsměvu“ Robina Gutha (opět neodpískáno) a žlutá karta Milana Lebrušky, za nesportovní chování.

Druhá půle nebyla tak ostrá, jak první….šancí bylo na obou stranách dost, ale většinou je brankáři zneškodnili. Ve 35. minutě soupeř dokázal zdramatizovat utkání…přímý kop proletěl pod naší zdí a tečovaný míč skončil v síti. To bylo ale od soupeře vše. Utkání náš tým dotáhl do vítězného konce a zpečetil svůj postup do 5. ligy !

V utkání, hráči TA spálili hodně šancí (hlavně v první půli), ale disciplinovaný výkon v obraně, nedovolil soupeři drama…

Hurá hurá, patá liga volá :)

 

***Theo003***