Přestupy 2011

07.02.2013 18:32

 

Po vzoru londýnského Arsenalu, i naše řady zaznamenaly letos poměrně velký vítr.

Oproti minulé sezóně zmizelo ze soupisky TA více jak 5 jmen…neaktivních popř. přestupujících…

Na druhé straně byl tým „oživen“ pěti zvučnými jmény. Každá řada zaznamenala min. jeden  kvalitní přírůstek a tak se máme na co těšit !

pozice brankáře:

Na místo tel avivské jedničky, se nastálo dostal Vladimír Körber. Ten za barvy Tel Avivu nastoupil na několik zápasů a ukázal, že by měl být tou pravou oporou v boji o ligový postup. Brankář, který svému umění „dosáhl“ zejména v žákovských a dorosteneckých kategoriích….ovšem nikoliv ve fotbale, ale hokeji :) Nechybí mu síla, hbitost ani brankařský reflex! Vladimír přišel jako volný hráč.

 

obrana:

Na posílení obranných řad, se bude jistě velkou měrou podílet další novic kádru a to Lukáš Odehnal. Odchovanec jihlavského fotbalu, který v minulosti nastupoval i za FK Meteor Praha nebo SFK Vrchovina. Levonohý, silový obránce by měl tvrdit muziku naší hry ! I Lukáš přichází jako volný hráč.

 

záloha:

Jedna z nejzajímavějších věcí letního okénka….po 3 sezónách obleče náš dres Tomáš Dzurik ! Jeden z nejlépe technicky vybavených hráčů, kteří za nás kdy nastoupili, se opět vrací. Netřeba moc představovat…většina z nás jistě ví, co má „Cukr“ v nohách :) Věřme, že naváže na svoje výkony z minulosti a stane se opět hnacím motorem naší hry.

 

útok:

Do těchto řad hlásíme 2 přírůstky.

První z nich je Tomáš Kontermann. V našem dresu už pár utkání odehrál. Jedná se o rychlého útočníka, se silným zakončením, zejména ze střední vzdálenosti. Tomáš přestoupil z 10.ligy, z týmu Nohy po obrně a je to další „mladá puška“, která přichází vystřílet 5. ligu !

 

Druhým příchozím útočníkem se stal Tomáš Höfer. Ostrostřelec z „italské Venezie“, který přichází jako hlavní trhák přestupového léta! Za tým FC Venezia nastřílel neuvěřitelných 71 branek a to vše v 51 utkáních…vše v 4.-7. lize. Všichni jistě věříme, že se konečně k týmu připojil útočník, který bez okolků dokáže nastřílet stabilně více jak 10 branek za sezónu.

 

Všem nově příchozím přejeme, aby se jim u nás líbilo a zároveň si přišli fotbalově na své !

 

 

***Theo003***