Přestupové okénko

07.03.2010 18:59

 

Ligové soutěže se blíží a tak je před námi otázka, jaká bude sestava na nadcházející ročník..

Sestava TA bude podobná té loňské, avšak dvě změny se konat budou. Odchod brankáře Jirky Kristýnka je první z nich. Jirka po letech odchází chytat do 11. ligy...přemlouvání kamarádu s florbalu nakonec "vyšlo". Není ještě přesně jisté, jak se nový klub bude jmenovat, momentálně se vyřizují přihlášky do soutěže. Na tento fakt samozřejmě muselo vedení zareagovat a začít shánět brankáře nového....jednání se již chýlí k konci, momentálně se čeká na podpis smlouvy. A kdo je tím nováčkem do "kasy" ?...prozatím neodtajníme, ovšem v příštích dnech se toto jméno dozvíte :)

Druhá "změna" je příchod nového hráče. Po odchodu Honzy Dršaty vzniklo jedno volné místo na soupisce a to zaplní náš dobrý kamarád a "gunner" Honza Mráka. Ten přichází v přestupovém období z týmu FC Formaroste, který se rozhodl přihlásit tým do 11. ligy.

Toto posílení se týká spíše defenzivních řad, Honza odehrál v MK nespočet sezón a má za sebou pěknou porci utkání a proto by měl být zkušeným harcovníkem. Obě posily by měli být připraveny na pohár !

Tímto se loučím s Jirkou a přeji mu hodně sportovních úspěchů v novém působišti.

Zároveň vítám "Mrákyho" u nás a věřím, že se mu bude u nás líbit a přijde si sportovně na své.

***Theo003