Povinné body s Cavalerou ?!

23.09.2008 21:05

Máme za sebou 4. kolo soutěže a je to konečně trošku veselejší.....ve středu jsme za velmi chladného počasí "rozstříleli" Cavaleru 7:3.

Utkání pro náš tým nezačalo zrovna vesele, když soupeř po pár minutách utkání vsítil první branku 0:1. Na hře TA to ale nezanechalo téměř žádné následky, nýmbrž to všechny stmelilo a vyrovnání na sebe nedalo dlouho čekat....Hráči TA měli v 1. poločase značnou převahu, ale i tak se v obraně nacházeli čas od času malé škvírky pro soupeřovi protiútoky. Nicméně hráči Cavalery byli prakticky bezzubí a jejich pokusy končily často mimo naší branku. Poločas skončil vedením našeho týmu 5:1, což se přeneslo i do poločasu druhého.

Ve druhém poločase nebyl na place vidět žádný extra fotbalový zážitek...Jedna z mála věcí co pobavila přítomné diváky, byla srážka M.Lebrušky s brankářem soupeře a následné, desetiminutové hledání čočky soupeřovic golmana :D TA neustále navyšoval svůj náskok a ve 35. minutě bylo skóre 7:1. Poté se ale na hřišti začal odehrávat znamý scénář TA...uklidnění v podobě dobrého výsledku vyústilo ve velké polevení ve hře a soupeř dvěma rychlýmí góly skorigoval výsledek v konečných 7:3 !

Na hráčích TA byla vidět velká úleva.....ale i radost....3 body jsou doma !!!

Branky : Guth 2, Dršata, Dzurik, Štohanzl, Voldán, Lysý

Sestava : Průša - Voldán, Lebruška, Novák - Lysý, Dršata - Dzurik, Guth, Štohanzl

Omlouvám se za stručnější komentář, z tech. důvodů nemám dostatek prostoru k tvoření článků :D

 

 *** Theo003 ***