Postup do play-off

28.03.2010 11:22

I v další skupině slavily naše barvy postup...

 

TA vs. Jihlavský balet

Na začátek skupiny nás čekali známí "baleťáci" a opět to byl velký boj. Soupeř na hráče TA vlétl, jako hurikán a bušil do naší obrany jako do vrat...Soupeř měl v první půli více ze hry, ovšem první kdo udeřil, byli žluto-modří...jeden z rohů si soupeř srazil sám do sítě a vedení bylo na světě 1:0. Netrvalo dlouho a balet dokázal také jednu svojí šanci proměnit..Matěj Schneider prošel nedůraznou zálohou a trefil přesně k tyči 1:1.

Těsně po změně stran se soupeř prosadil po druhé, když míč do naší branky propasíroval Míra Turoň 1:2. Naši hráči, byli z této situace dost překvapeni a tak trvalo dalších pár minut, než se do hry konečně opět dostali...urputný tlak nakonec slavil úspěch, když pár minut před koncem vyrovnal, toho večera hrdina TA, Petr Lang. Velmi pěknou individuální akci dokázal srovnat a stanovil tak konečné skóre 2:2.

 

TA vs. FC Venezia

Soupeř se asi zapomněl v pizzerii a na 2. kolo poháru nedorazil..takže se všemi prohrál 0:6 kontumačně !

 

TA vs. 1.FC Mudrcové "B"

Rezerva Mudrců nasázela v předchozím zápase 3 góly Jihlavskému baletu a tak stačilo, aby TA neprohrál výrazným rozdílem. Bohužel se na borcích TA projevilo, že čekali na toto utkání na vedlejším hřišti přes 30 minut...v nevlídném počasí, spoceni netrpělivě čekali na třetího soka.

Začátek zápasu byl opatrný, oba soupeři se oťukávali a čekalo se, kdo první otevře hru a určí tempo. Přibližně v polovině první půle, vzal na sebe zodpovědnost Petr Lang a tak otevřel skóre utkání 1:0. Ač zaskočen, soupeř přidal na obrátkách...hrálo se ostřeji a ve vyšším tempu.

Druhou půli otevřela další branka Petra Langa 2:0...ten tak dovršil svůj vynikající večerní výkon. Na postupové radosti nic nezměnilo ani snížení Mudrců, z kopaček nejlepšího hráče hostí Filipa Tomana...Konečné skóre 2:1.

 

 

***Theo003***