Podle webu MK nemá skupina 31. favorita?!

09.04.2010 16:28

Dnes vyběhl na stránkách MK Jihlava menší článek o druhém kole poháru, jaké kdo má šance na postup do vyřazovacích bojů :

 07.03.2010

 

Zatím nejúspěšnějším týmem kvalifikace a I. kola je druhý nejstarší celek přihlášený do Poháru -  Klokan Team Oldies (41 let a 8 měsíců!!) , který již nasbíral 18 bodů, což mu v čele letošního Žebříčku po bonifikaci vyneslo již 24  bodový náskok před rezervou ŽST a Ždírcem, kteří mají na svém kontě 14 pohárových bodů!

 

 

První místo v průběžné tabulce střelců stále drží Klokan Červenka s 9 zásahy! Těsně za ním je R. Vlk (Zrezlé pípy) s 8 brankami. Šest gólů vstřelilo trio T. Pahr (Red Hot "B"), Horáček (Ždírec) a D. Talpa (Hostinec U lípy). Celkem se v Poháru zatím alespoň jednou trefilo 265 hráčů!

 

 

O tom, že se hraje poměrně slušně svědčí fakt, že sudí zatím udělili pouze 14 žlutých karet, ale máme již i dva větší hříšníky. Za vzájemnou  potyčku byli vyloučeni hráči Petr Brnický (Paintball) a Ondřej Mikeš (Footbal Attack) za což si vysloužili 3x stop!

 

 

Na co se můžeme těšit ve II. kole, kde uvidíme 32 týmů v 8 skupinách?? Nejnabitější je skupina č. 28, kde se utkají prvoligový Kulový blesk, druholigové celky FC ATIS a FC Real ´91 a zástupce V. ligy AC Bolívie! Favority skupiny č. 24 jsou jednoznačně účastníci I. Ježek ligy - Starlet "A" a Litrpůl, kterým se budou snažit postup znepříjemnit SK Máma (III. Legea liga ) a ŽST "B" (VI. liga).

 

 

Ze skupiny č. 25 by měly postoupit Sportvel (I. Ježek liga) a 1. FC Mudrcové "A" (II. Trialog liga). Proti budou FC Finlandia Doubrava "A" (III. Legea liga ) a SK-AZ Chaos (VII. liga). Nejvyrovnanější jsou skupiny č. 26 a 27, kde se sešly pouze týmy  ze IV. Rádio Jihlava ligy až VI. ligy! Ve skupině č. 29 se o pustup poperou zase hned 3 rivalové ze III. Legea ligy - Hranatá koule, Palermo a Hema-Bosch! Vyhlídky na postup pro čtvrtého účastníka FC Březinky se vrací (VII. liga) tak nejsou příliš optimistické. Ze skupiny č. 31 naopak mohou postoupit úplně všichni neboť Tel Aviv (V. liga), FC Venezia, Jihlavský balet (oba VI. liga) doplní nevyzpytatelný 1. FC Mudrcové "B" (IX. liga)...

 

 

Všechny tabulky skupin č. 1-23 i další program Poháru (skupiny č. 24-31) najdete zde... (rubrika "Rozlosování")