Po tuhém boji vítězství

08.10.2009 14:26

Ve středu od 19 hodin, byl na hřišti Rošického vidět tuhý boj o ligové body. Ostatně jako vždy v zápasech ABUS Gastro vs. Tel Aviv. Utkání těchto týmu mělo téměř stejný scénář, jako loni….

První půle se hrála na obě strany, s notnou dávkou šancí…soupeř se dokázal prosazovat přes naší obranu a to z jednoho prostého důvodu, vzadu chyběl třetí bránící, stažený útočník. To je tak trošku bolest našeho klubu v posledních sezónách….necháváme se příliš unést útočnou hrou a z toho vyplynou „breaky“ soupeřů. Náš tým se v prvním dějství dost střelecky trápil, ale i přesto poločasový výsledek 2:2. Za naše barvy se prosadila dvojice Drbal, Dršata…za hosty kdo jiný než 2x Medvík.

Ve druhé půle se štěstěna přiklonila na naši stranu. Postupně se prosadili Petr Šána (střelecky výborně naladěn, v posledních kolech) a hned po něm Petr Lang. To byla zřejmě definitivní rána pro ABUS...ten sice ještě zkorigoval, opět Medvíkem, ale rychlý kontr a gól z kopačky Petra Langa dal našemu týmu opět dvoubrankové vedení….které již bylo konečné 5:3.

Pro zajímavost, loni skončilo utkání s ABUSem 4:3, po poločase 2:2.

Je velice důležité brát body z takovýchto utkání, s průměrnými soupeři, což se nám letos daří.

 

Sestava : Kristýnek – Cína, Drbal, Novák – Dršata, Lebruška – Lang, Šána

***Theo003***