Opět je po postupových nadějích

13.06.2009 16:37

 

Stejně, jako v loni, tak i letos je před koncem sezony téměř jisté...že na 2 postupová místa nedosáhneme. No třeba bude postupovat více, než 2, ale to je prozatím ve hvězdách.

Poslední vystoupení našich barev dopadlo, tak jak dopadlo a tím nám to srazilo nohy. Boj, který se s Prologem očekával, se bohužel nekonal. Hned od začátku utkání naši hráči tahali za kratší konec. Soupeř nás kombinacemi v pohybu solidně rozebíral. Prolog ukázal, že nepotřebuje spoustu šancí, ale že umí hrát velice efektivně a dokáže vytěžit z minima maximum. V prvním poločase sme si nestačili bohužel vypracovat moc šancí a proto šancí ke skórování nebylo mnoho, za to soupeř dokázal jednu svojí šanci, z prvního poločasu, využít. Tak na půl, si dal vlastní gól Milan Lebruška. V první půli se toho moc nestal a tak poločasové skóre bylo 0:1, v náš neprospěch.

Ve druhé půli se naše hra mírně zlepšila a tak přišli i nějaké střelecké pokusy, ze kterých sme se ale neradovali. Naopak soupeř se opět jednou utrhnul a zvýšil na 0:2. Na naší straně panovala velká nervozita a to se odrazilo i ve hře. Kupila se chyba za chybou...paradoxně sme z jedné, ne moc výrazné akce, dokázali snížit...a to Robinem Guthem...který v krkolomné pozici, na vápně, dokázal "štrejchnout" míč, který skončil za zády hostujícího brankáře. 1:2. Soupeř se ale nezalekl a rozjel festival útočných akcí a doslova nasypal našemu týmu další 3 branky.

Tato "rukavice", nás zřejmě připravila o přímý postup:(  Šance je, ale hodně teoretická....

Nicméně tento výkon opět potvrdil, že se náš tým nenachází v oslnivé formě.

Sestava : Kristýnek - Báťa, Voldán, Cína, Lysý - Dzurik, Lang - Lebruška, Šána, Dršata, Guth

***Theo003***