Nevydařený vstup

06.09.2010 15:13

Nevydařený vstup

Nová sezóna je tu ! TA má za sebou i první vystoupení...i když bez bodu, tak první zápas ukázal, že hra se od minulé sezóny radikálně změnila. Ve hře byla vidět jiskra, chtíč a odhodlání.

První půle byla spíše v režii Maňany a žluto-modří se na place spíše hledali. Pár pěkných akcí bylo k vidění, ovšem bohužel převážně na straně soupeře, který poprvé vsítil už v 10. minutě. Nakopávaný balón, šikovná teč útočníka a nebylo pochyb kdo do utkání vstoupí lépe - 0:1. TA do poločasu zaváhal ještě jednou. Druhá branka Maňany byla jako přes kopírák, oproti té první. Nedůslednost obrany soupeř opět potrestal - 0:2...poločas.

Druhá půle byla  z jiného soudku. TA se pomalu rozehrával a začal vystrkovat růžky. Z naší strany byly vidět pohledné kombinace, zvýšený pohyb a ctižádost překazit soupeři vstup do nové sezóny. Maňana nebyla na hřišti tolik vidět...a začala menší kanonáda v našem podání. Šance střídala šanci a bylo jen otázkou, kdy přijde snížení. Kolem 15-té minuty druhé půli se tak stalo...dost diskutabilní "out" (sudí rozhodl, že házet bude TA, i když  předchozí okamžiky vypadaly na pravý opak) vypustil Karel Voldán po "lajně" a po ose Lebruška - Škrdla padl první gól TA v nové sezóně - 1:2. Martin Škrdla se tak zapsal poprvé do historické tabulky střelců TA ! Nadále byl k vidění obrovský tlak našeho týmu, ale tentokrát to prostě nešlo. Když to nelepí, nic se nedá dělat...místy chybělo i tolikrát zmiňované štěstíčko...Bohužel soupeř udeřil znovu a chvilku před koncem utkání zahrál opět stejný scénář - centr z vlastní poloviny - teč (bez teče ?) hlavou útočníka soupeře a bylo po zápase - 1:3.

 

Závěrem bych napsal, že tento zápas nebyl vůbec špatný a ukázal, že hráči TA umí hrát pěkný fotbal. I nové posily se ukázali ve výborném světle..jak Martin Škrdla (jediný střelec), tak i Petr Kozojed zaslouží plusové body :)

Ovšem nutno dodat, Maňana byla v tomto utkání o kousek lepší, minimálně v první půli a tak si 3 body zasloužila.

 

***Theo003***