Nejlepší výkon za poslední 2 sezóny

06.10.2009 09:59

Jak již nadpis napovídá, poslední zápas našeho týmu byl velmi zdařilý. Tento report bude trošku jiný, než obvykle....pokusím se shrnout utkání v jednotlivých řadách.

Utkání TA s Kalamitou bylo velice kvalitní, mělo náboj, zdravou agresi a samozřejmě i patřičnou kvalitu. Hrálo se nahoru dolu, obě strany si vytvářely kvanta šancí, které se ale proměňovali jen na jedné straně a to na naší. Poločas skončil 2:0 v náš prospěch, když 2x vsítil střelec zápasu Petr Šána.

Druhé dějství se odehrávalo v podobném duch, až na rozdíl že hráčům TA padlo do branky téměř vše, na co sáhli a soupeř na tom byl přesně naopak...i díky výborně chytajícímu Jirkovi Kristýnkovi (ale to až v dalším povídání :)) . Utkání skončilo 7:0, což ale nebyl až tak pravý obrázek..Kalamita hrála také ve výborném tempu, ale když se nedaří, tak se nedaří...

Branka :

Do brány se postavil Jirka Kristýnek, již druhou sezónu jednička týmu. To, co předvedl v tomto utkání bylo zcela nevídané....zákroky jako z brankařské učebnice, nehorázné robinzonády, zákroky konečky prstů a když už ho přece jenom někdo překonal, tak ho kryly dobře postavené tyče !! Nejlepší výkon v dresu Tel Avivu ! Hostující hráči mnohdy nevěřili svým očí, co náš gólman předvádí...a slova věty "to není snad už ani možný"...byly slyšet téměř celý druhý poločas. Jednoznačně dávám našemu brankáři, za tento zápas, jedničku s hvězdičkou.

Defenziva:

Tento zápas ukázal, že i my dokážeme hrát zodpovědně dozadu. Samozřejmě se v naší obraně objevilo pár mezer, což ale dost vyplynulo z jednoznačného vedení a stálého útočení..a také z dobré hry Kalamity. Obránci hráli slušně dozadu, ale zároveň slušně podporovali útočnou fázi...což bylo nakonec vidět i mezi střelci. 2 branky od beků je dobrá vizitka..Trefili se Karel Voldán a Michal Cína.

Střed:

Záloha místy trochu pokulhávala, ale to jen ve hře dozadu...dopředu připravovala dost a dost šancí pro naše útočníky. V tomto zápase svedli středopolaři nespočetně soubojů uprostřed pole, což mnohdy i dost bolelo. Hráči Kalamity chodili do soubojů nekompromisně, ale nutno dodat že podle pravidel. Bylo pískáno hodně faulů, ale spíše těch taktických. Složení Dzurik, Bělohlávek, Lebruška nebylo vůbec  špatné. První dva jmenovaní i vsítili.

Ofenzíva:

V útoku byly trošku herní rezervy...od našich střelců se možná čekalo více chladnokrevných zakončení. Nejde ovšem opomenout, že ti, co se netrefili, přispěli do vínku velice kolektivní hrou a urputnou bojovností. Obvyklí střelci tentokrát spíše dřeli na ty druhé a tak to má vypadat...pokud se mi nedaří střelecky, musím se snažit vytvořit šance pro ty, kterým to zrovna pálí. Za zmínku stojí hattrick Petra Šány, který se dotáhl na čelo střelecké tabulky TA. Popasoval se, se svými šancemi přesně tak, jak bylo zapotřebí.

Utkání bylo velikým přínosem pro rozvíjení naší hry a povzbuzení sebevědomí, do dalších zápasů !

Sestava : Kristýnek - Cína, Voldán, Drbal, Lysý - Lang, Dzurik - Guth, Dršata, Šána, Bělohlávek, Lebruška

***Theo003***