Kdo doprovodí, téměř jistý, Jiřín do pětky

06.11.2009 10:43

Postup aneb jak to letos dopadne v "pětce"?!

Letošní sezóna je opět dost vyrovnaná, ale nutno dodat, že máme velmi dobou šanci postoupit...zřejmě nejlepší za poslední 3 sezóny.

První místo je zřejmě v nedohlednu, protože FC Jiřín si ho asi vzít nenechá...má náskok 5 bodů a za 2 kola mu stačí pouze 1 bod a je jistým vítězem. Komplikace by samozřejmě mohli nastat, ale je to nepravděpodobné...i když Jiřín čeká těžký dvojzápas OLDS Želetava (3. místo) a RED HOT(5. místo). Kladná bilance s ABBACARem (7:2 výhra) a TA (4:3 výhra) dává Jiřínu klidné spaní, i kdyby náhodou došlo na minitabulku...

Jak to ale dopadne s druhým postupovým místem, to je prozatím ve hvězdách...

Nejblíže k němu, je náš celek...okupujeme 2. místo s 20-i body a před námi utkání sezóny (ABBACAR) a nevyzpytatelný Jihlavský balet, v posledním kole. Dvě výhry a není co řešit......za dobré konstelace by stačilo i neprohrát s ABBACARem a porazit Balet, ale museli bysme spoléhat na to, že si Jiřín poradí v následujícím kole s OLDS.

Právě OLDS Želetava jsou tím černým koněm, v postupové matematice...Vzhledem k tomu, že se v 10. kole utká TA s ABBACARem, můžou na tom slušně vydělat. Remíza z tohoto zápasu a výhra nad Jiřínem, by pro ně znamenala posun na 2. příčku...poté by stačilo porazit, ne až tak silnou, Cavaleru a překvapení by bylo na světě.

"Nejhůře" je na tom ABBACAR. Ten je momentálně na 4. příčce...pro postup musí 2x vyhrát a spoléhat alespoň na jedno zaváhání OLDS. Ovšem proti TA je nečeká "lehká písemka" !!! V zakončení sezóny je ještě prověří Brojlers Poděšín.

Pramalinkou šanci má ještě RED HOT, ale to už by se muselo přihodit hodně haluzí..

A co by bylo hodně zajímavé?....kdyby došlo na shodu bodů TA, ABBACAR a OLDS (zároveň k remíze TA vs ABBACAR). 3. jmenovaní by bylo mimo hru, poněvadž s oběma soky prohráli...rozhodovalo by skóre. Momentálně má TA o 9 nastřílených gólů méně, ale za to o 10 méně inkasovaných....

10. kolo nám jistě napoví, nutno dodat, že vše je v našich rukách !

***Theo003***