Jak by mohla vypadat "pětka" na jaře?!

28.01.2010 09:43

Web jihlavské malé kopané zveřejnil tabulky ligových soutěží, pro jaro 2010...Tyto tabulky jsou ovšem předběžné! Mohou totiž nastat komplikace, s přihlášením týmů do jarních soutěží...nebo mohou některé týmy odmítnout postup apod....

Web MK okomentoval slovy :

"Poslední zasedání vedení našich soutěží se 18.11. 2009 zabývalo především otázkou složení jednotlivých lig pro sezónu J´09.
Jako obvykle nastal problém, kdo postoupí do nejvyšší soutěže. Sportvel se návratu mezi elitu nebrání, ovšem druhý FC Trialog, třetí Flyers ani čtvrtá Černá smrt zájem neprojevily. Pátá Rychlá rota již postup odmítla tolikrát, že ani nebyla tázána. Tím byla v podstatě možnost postupu z "nepostupových" míst vyčerpána a tak bylo rozhodnuto, že v I. lize zůstane 11. celek podzimu - Bumerang!
III. liga čekala na otázku, zda se v ní objeví Klokani, kteří avizovali sympatije k soutěži veteránů. Nakonec se však rozhodli pro oboje - ponechání týmu ve trojce a současnému založení týmu veteránů.
První mezera tak vznikla až ve IV. lize - zrušení rezervy Klasiků znamená, že z dalších soutěží, pátou ligou počínaje, postoupí první 3 celky!
V poslední XI. lize tak zbylo zatím 7 mužstev, což je dobrý základ pro očekávané doplnění "novou krví".
Do Veteránské ligy se kromě Klokanů hlásí i matadoři Litrpůlu, o dalších se zatím jen neoficiálně šušká.
Je jasné, že po dnešku není složení soutěží pro jaro 2010 definitivní, ale zveřejňujeme ho právě proto, abychom byli schopni co nejrychleji vše doladit. Apelujeme proto znovu na všechny zástupce našich týmů a klubů, aby prověřili, zda jejich hráči nemají nějaké jiné představy o další existenci, či neexistenci v našich soutěžích!! Za každou takovou zprávu budeme určitě všichni vděčni, protože zamezí případným pozdějším reorganizacím".

 

Pod tímto krátkým článkem, je možno vidět případnou soupisku 5. ligy......Zde se dočtete, co nás asi čeká :)

 

Pošťáci (S)

Little Monsters (S

Olds Želetava (N

Boca Seniors

FC Ajtakrajta

FC Viktorie

AC Bolívie

AC Spatra

SK Kanárci

JP Gaseco

FC Jiřín (N)

Tel Aviv (N)

 

 

***Theo003***