ABBACAR 1:1

01.09.2008 19:27

 

TA - ABBACAR 1:1 (1:1)

Máme za sebou první kolo nové sezony...Jako první překážka v šesté lize nás čekal velice silný soupeř. Již téměř tradiční sok ABBACAR...tento tým patří jako tradičně k favoritům soutěže.

Protivníci vběhli na hřiště poměrně nažhaveni s úsměvem na líci, k čemuž jistě hodně pomohl i fakt, že hráčů TA se nesešlo až tolik, jak se předpokládalo.

Pouhých 6 hráču se objevilo u lajny na naší straně !!! Navíc bez brankáře ! Pár zraněných, trocha rekonvalescentů, 2 pracující a hle...slabá účast byla na světě.

Rozpačitý začátek zápasu potvrdil hned v 5. minutě soupeřův kanonýr Kružík, který se po přízemním centru od lajny nezdráhal obtočit kolem dvou našich obránců a nekompromisní ranou k tyči otevřel skóre...0:1. Soupeř měl nadále optickou převahu,  která ale postupem poločasu upadala a přesouvala se na naše kopačky. Hrst šancí TA vyústilo v tak tížené vyrovnání, když po přímočaré akci vyrovnával Robin Guth...1:1.

Ve druhém poločase se střídaly šance na obou stranách.....Nic méňě bylo zřejmé, že hráči TA měli míč více na svých kopačkách...bohužel vítězný gól nepřišel a tak se oba soupeři rozešli smírně.

První kolo ukázalo velkou vůli naší "squadry" a rozhodně i herní kvalitu, která byla hodně zřejmá v druhém poločase..

 

Sestava : Lebruška - Voldán, Štohanzl - Dršata - Guth, Zigl

 

*** Theo003 ***