2 odlišné poločasy, 2 odlišné týmy

20.06.2009 12:52

Hledání loňské formy je pro TA těžkou úlohou. Ve středu bylo k vidění další těžké utkání...tentokrát nás potrápili Red Hot. Nevýrazný tým 6. ligy, nechce za žádnou cenu vzdát boj o místa, zaručující setrvání v soutěži a dal to najevo i nám.

V první půli držel s našimi borci zdatně krok a chvílemi diktoval tempo....Čím to?..jednoduché, hráči TA jako kdyby neměli zájem o to si dobře zahrát a spíše to vypadalo, jako kdyby si chtěli mít utkání co nejrychleji za sebou. Naprosto bez pohybu, spousty zbytečných individuálních šancí a nedůrazná hra..to byly hlavní faktory. Soupeř si během první půle vytvořil pár solidních šancí a z toho dokázal vytěžit potřebné, vedoucí gól...ani výsledek 0:1 nijak nevyburcoval naše řady a na place bylo k vidění více chyb, jak máku na makových plantážích. Paradoxně přišlo kuriózní vyrovnání, když do té doby výborně chytající gólman hostí, při výkopu, trefil nohu Petra Langa, od které zaplul míč rovnou do branky. Těsně před koncem poločasu ale stihl soupeř dát opět vedoucí gól, nedůsledná obrana Jakuba Drbala nechala soupeře se štěstím skórovat.

Ve druhé půli byl vidět úplně jiný Tel Aviv...útočníci v pohybu, hodně přihrávek.....právě to, na co jsme zvyklí. Hned z kraje poločasu bylo veselo, Honza Dršata se postavil k přímému kopu a "šajtlí" se nemýlil.Zlepšení bylo znatelné a soupeř byl pod neustálým tlakem...střela jedna za druhou. A to samozřejmě nemohlo dopadnout jinak, než další brankou, střelcem opět Honza Dršata 3:2. V utkání bylo vidět přehršel faulů, převážně na straně soupeře, ale i hráči TA párkrát ukázali, kdo je na hřišti pánem. Trošku rozpačitá hra nakonec přinesla tížené vítězství.

Sestava : Kristýnek - Drbal, Cína, Voldán, Lebruška - Dzurik, Lang - Guth, Bělohlávek, Dršata, Šána

***Theo003***